OSMANİYE / KADİRLİ - 100.Yıl Ortaokulu

Seçmeli Ders Seçimi Yapıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için seçmeli ders seçimi öğretmenler kurulunda son şekli kurul kararıyla belirlendi.

Buna göre ; 5. Sınıflarda, Kültür ve medeniyetimize yön verenler, Yabancı dil (İngilizce), Spor ve fiziki etkinlikler...6.Sınıflada, Masal ve destanlarımız, Temel dini bilgiler, Matematik ve bilim uygulamaları...7.Sınıflarda, Masal ve destanlarımız, Kültür ve medeniyetimize yön verenler,Matematik ve bilim uygulamaları...8.Sınıflarda, Masal ve destanlarımız, Kültür ve medeniyetimize yön verenler, Çevre eğitimi ve İklim değişikliği.... dersleri toplam 3 ders saati olarak şeçilmiştir. Not: Okulumuzdaki öğretmenler kadrosu ve norm durumuda dikkate alınarak seçimler karara bağlanmıştır.

Yayın: 15.09.2023 - Güncelleme: 15.09.2023 20:56 - Görüntülenme: 87